Γιώργος Φουντούλης

κιθαρίστας, συνθέτης

αρχική

βιογραφικό

ωδείο

φεστιβάλ

διαγωνισμοί

εκδόσεις

σύνδεσμοι

επικοινωνία

 

 

Φεστιβάλ - Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Σύνθεσης

Το Ωδείο Φουντούλη διοργανώνει στον Βόλο, τον Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης μουσικών έργων, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι κάθε εθνικότητας, ενήλικες,  μαθητές, ακόμη και παιδιά.
Ο Διαγωνισμός καλύπτει όλες τις κατηγορίες μουσικής : σόλο όργανο (για οποιοδήποτε όργανο, μουσική δωματίου (2 - 3  όργανα), κουαρτέτο, ορχηστρικό σύνολο (5 - 12  όργανα), συμφωνική ορχήστρα, άσμα με συνοδεία, φωνητικό σύνολο (με συνοδεία ή άνευ συνοδείας), χορωδία (με συνοδεία ή άνευ συνοδείας), δραματική σκηνή, ηλεκτρονική μουσική.

περισσότερα >>

Διαγωνισμός Ποίησης

Το Ωδείο Φουντούλη διοργανώνει στον Βόλο, τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι κάθε εθνικότητας, ενήλικες,  μαθητές, ακόμη και παιδιά.
Ο Διαγωνισμός καλύπτει όλες τις κατηγορίες ποίησης και στιχουργικής στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα και δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους και να διακριθούν.
Στόχος του Διαγωνισμού είναι να συγκεντρωθεί αξιόλογο και σύγχρονο ποιητικό υλικό το οποίο θα είναι επιλεγμένο και διαθέσιμο για να μελοποιηθεί. Τα βραβευθέντα έργα θα συμπεριληφθούν σε λίστα προτεινόμενων έργων για μελοποίηση, η οποία θα προωθηθεί σε ταλαντούχους συνθέτες.

περισσότερα  >>

Χειμερινό Φεστιβάλ Κιθάρας

Το Ωδείο Φουντούλη διοργανώνει το Διεθνές Χειμερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, που  πραγματοποιείται, με την υποστήριξη  πολιτιστικών φορέων, πρεσβειών, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου,  του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (ΗΠΑ), του Trinity College London, και με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Γιώργο Φουντούλη.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει διαγωνισμούς, συναυλίες και masterclasses κλασικής, flamenco, ηλεκτρικής σόλο  κιθάρας, μουσικής δωματίου, και ορχήστρας κιθαριστών.

περισσότερα >>

InterArtia

Το Ωδείο Φουντούλη και η International Art Society & Academy διοργανώνουν το Παγκόσμιο Φεστιβάλ InterArtia  (μουσική, φωτογραφία, βίντεο κά) το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει  και τον Διαγωνισμό Artists of the Year

Το Φεστιβάλ InterArtia είναι ανοιχτό σε κάθε νέα διαγωνιστική πρόταση, με στόχο να αναδείξει, να βραβεύσει και να προβάλλει πρωτότυπες ιδέες ! 

περισσότερα >>

copyright © 2015 foudoulis.gr    

 Design: WebWom